Inred med bambu, rotting och jute

spoonser

Något som kom att vara populärt nu under 2021 och som även kommer fortsätta vara det, det är den lite mer bohemiska inredningen, där man använder sig av naturmaterial så som terrakotta, bambu, rotting, jute och annat. Oftast så kommer inspirationen för denna bohemiska inredningen från varma och exotiska länder. Med Tine K Home bambu möbler och andra material får du en snygg inredningsstil. Stilen i sig är lite nonchalant men värmande samt att det är kontraster mellan det lantliga och det moderna. I den bohemiska stilen är färgerna naturnära samt beigea. Även materialen är naturliga och för att fixa stilen är det ett måste att satsa på Tine K Home bambu möbler från tinekhome.se, samt keramik, rotting och terrakotta!

Det finns en stil som går bra ihop med den bohemiska och det är den skandinaviska stilen. Bohemisk inredning gör att ditt hem blir mer personligt, varmare och fylld med naturliga inslag. Du som inte vågar att gå all in så att säga med den stilen, du kan med fördel mixa en skandinavisk stil med den bohemiska.

Inredning med bambu

Ett av de allra bästa naturmaterialen att använda dig av för att sätta stilen, det är bambu! Idag används det flitigt av kända formgivare så väl som även av stora, kommersiella möbelföretag. En som har sysslat med bambumöbler länge, det är Tine K. Så att köpa Tine K Home bambu möbler är helt rätt! Bambu är ett material som kan smälta in på bra sätt, men det kan även bidra till att det blir en känsla av värme och naturlighet. Bambu leder gärna tankarna till semester, exotiska landskap och avkoppling. Fördelen med bambu och bambumöbler är att de passar in i de allra flesta hem!

Du som vill satsa på bra bambu möbler, du kan köpa Tine K Home bambu möbler. Du kan välja att ha dina möbler i bambu ute, som utemöbler, men det finns även bra bambu möbler att ha inomhus!

Inredning med rotting

Ett annat trendigt naturmaterial du kan använda i din bohemiska inredning, det är rotting. Du kan med fördel matcha Tine K Home bambu möbler med snygga möbler i rotting om du vill. Rotting i sig är ett material som är tacksamt på det vis att det går att matcha med i stort sett vad som helst! Rotting finns ju inte bara som möbler, utan även som inredningsdetaljer så som korgar och annat.

Inredning med jute

Jute är ett trevligt naturmaterial som blir allt mer populärt, främst när det handlar om mattor. Att ställa dina Tine K Home bambu möbler på en snygg jutematta är inte fel då de matchar varandra på ett mycket bra sätt. Med en snygg jutematta får du till en ännu mera exotisk känsla i din inredning. Sedan är det ett bra val med om du är miljömedveten. Jute är hållbart, enkelt att hålla rent samt att det går matcha med det mesta, både inomhus och ute!

Så för att få bästa stilen, matcha dina Tine K Home bambu möbler med rotting och jute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.